Zelfverkoop

Een hele goede prijs, maar dan mét (de beste) service en lokale marktkennis van Amsterdam Oost. Wij werken met een all-in prijs, zo heeft u duidelijkheid vooraf en houdt u uw makelaarskosten altijd laag en beheersbaar. Zelf uw huis verkopen in Amsterdam Oost was nog nooit zo makkelijk!

Vanaf:€ 1.999,-

En uiteraard zitten hier de BTW en de opstart/promotiekosten al in!

Download details

***Vanwege de wachttijden bij de automatiseerder, bieden wij dit tijdelijk met onze huidige infrastructuur aan. Maar dat maakt het des te leuker!***

Dit pakket is volgens ons het meest logische pakket om zelf uw huis mee te kunnen verkopen in Amsterdam Oost, voor zo laag mogelijke kosten. Wilt u minder zelf doen? Dat kan! Dan kunt u dit zelf aanpassen tijdens de bestelling en ziet u automatisch waar u het meeste bespaart.

Wij werken simpel, snel en transparant.

Zelf uw huis verkopen in Amsterdam Oost, Simpel en snel
U werkt met een online omgeving (App). Hier kunt u uw gehele verkoop regelen en uw documenten uploaden die wij voor u controleren.

Waarom heeft Makelaar J-OOST de beste service?

 • Omdat wij u een beknopte en duidelijke handleiding geven met de meest gestelde vragen. Natuurlijk heeft u nog additionele vragen. Die kunt u ongelimiteerd stellen via de Webapplicatie, E-mail, Whatsapp of telefoon. Zo heeft u op ieder moment de hulplijn die u nodig heeft.
 • Omdat wij u bij alles compleet ondersteunen en begeleiden, langskomen of videobellen wanneer nodig en de tijd nemen om naar u te luisteren tijdens uw zoektocht.
 • Omdat wij kennis hebben van de lokale markt, Amsterdam Oost, en u daarom dus ook makkelijker kunnen helpen als er wat is.
 • Omdat wij u één single point of contact geven, namelijk J-OOST zelf.
 • Omdat wij veel digitaal doen, maar zaken in persoon regelen, als wij of de klant dit belangrijk vinden/vindt.
 • Omdat u altijd met een simpele online applicatie werkt (Web & App). En u upload uw documenten overzichtelijk online. Snel & Simpel.
 • Omdat J-OOST ongevraagd die extra stap zet voor u. U verliest geen bod voor uw huis, omdat het net 17 uur geweest is.

Waarom heeft Makelaar J-OOST een hele goede prijs?

 • Bij ons zit ook de service al bij de prijs inbegrepen, net zoals de promotiekosten.
 • U hoeft geen onnodige taxatiekosten te betalen. Wij maken gewoon een waardebepaling voor u. En daarop baseren wij uw verkoopadviesprijs, net zoals bij reguliere verkoop.
 • Wij hoeven geen kantoorkosten te betalen, want die hebben wij niet.
 • Wij werken slimmer, niet harder.
 • U spreekt altijd direct met de baas zelf, die altijd van alles op de hoogte is en er is geen personeelsverloop of dure backoffice.

Wilt u weten wat u bij Makelaar J-OOST precies krijgt?

Download details

FAQ

Verkoopt Makelaar J-OOST enkel in Amsterdam Oost?
We sluiten de rest en omstreken van Amsterdam zeker niet uit. Zeker niet als wij het huis in het verleden aangekocht hebben en er dus al veel over weten. Echter hebben wij de meeste kennis voor verkoop in Amsterdam Oost.

Is Makelaar J-OOST een prijsvechter?
Wij zijn goed geprijsd, maar wij zijn geen prijsvechter. Bij ons krijgt u ook de service. Dat ziet u ook in de prijs terug. U heeft dus nog steeds een hele lage prijs, maar ook nog eens met een zeer goede service. Wij denken dat die onmisbaar is. Want wie belt u als u vrijdagmiddag laat een fantastisch bod binnen heeft gekregen, maar u niet weet hoe het beste verder te onderhandelen in dit soort situaties?

Hebben wij écht geen officiële taxatie nodig?
Nee, die heeft u niet nodig. Tenzij u een overbruggingskrediet nodig heeft. Maar let op: deze taxatie is pas benodigd op het moment van aanvraag van het overbruggingskrediet. Niet eerder. In de praktijk loopt de taxatienoodzaak niet altijd gelijk met de verkoop van uw eigen woning.

Daarnaast heeft de koper van uw woning een taxatie nodig voor de financiering van zijn hypotheek. Maar die verantwoordelijkheid en kosten zijn dus voor de koper.

Heeft Makelaar J-OOST een wachtlijst?
Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Bij te veel klanten op één moment, hanteren wij een wachtlijst. Die kan echter zeer plotseling weggewerkt zijn, dus probeer het vooral! Wij doen dit om niet te veel klanten tegelijk aan te nemen, waar de service onder zou kunnen leiden.