Aankoop

De beste service, voor een hele goede prijs. Wij werken met een vaste prijs voor de complete aankoop van uw woning. Zo weet u van tevoren wat u betaalt en houdt u uw makelaarskosten altijd laag en beheersbaar. We zijn graag uw aankoopmakelaar in Amsterdam en omstreken.

All-in Service: € 3.899,-
Zelf aangedragen woning:€ 2.839,-

*Prijzen inclusief BTW en opstartkosten van € 600,-

Download details

Gaat het om de aankoop van een woning die u zelf heeft aangedragen alvorens andere woningen te hebben gezien, dan heeft u een gelukje, wij brengen uw kosten voor een aankoopmakelaar terug tot € 2.839,-.

Wij werken simpel, snel en transparant.

Uw VBO aankoopmakelaar, simpel en snel
Zonder ook maar iets aan documentatie uit te hoeven printen, kunt u bij ons nog binnen 24-uur aan de zoektocht naar uw droomhuis beginnen. Wij kopen gemiddeld al binnen 30 dagen aan voor u in Amsterdam.

Waarom heeft Makelaar J-OOST de beste service?

 • Omdat wij een gelimiteerd aantal klanten aannemen, hebben wij altijd tijd over voor al uw vragen en kunnen wij altijd extra aandacht geven waar gewenst.
 • Omdat wij bij iedere bezichtiging meegaan. Zo hebben wij altijd het huis van uw dromen beoordeeld voor aankoop.
 • Omdat wij u bij alles compleet ondersteunen en begeleiden, langskomen of videobellen wanneer nodig en de tijd nemen om naar u te luisteren tijdens uw zoektocht.
 • Omdat wij heel goed en makkelijk te bereiken zijn mobiel, e-mail, Whatsapp of andere video-applicaties. Piece of mind.
 • Omdat wij veel digitaal doen, maar zaken in persoon regelen, als wij of de klant dit belangrijk vinden/vindt.
 • Omdat u vóór ieder bod een accuraat en helder biedadvies krijgt, wat u ontzettend veel geld kan besparen bij uw aankoop.
 • Omdat J-OOST ongevraagd die extra stap zet voor u. U verliest geen bod op een huis, omdat het net 17 uur geweest is.

Waarom heeft Makelaar J-OOST een hele goede prijs?

 • Wij hoeven geen kantoorkosten te betalen, want die hebben wij niet.
 • Wij werken slimmer, niet harder.
 • Wij zitten bij een serieuze, meer klantcentrale branchevereniging. Dat scheelt ons € 7.000,- per jaar.
 • U spreekt altijd direct met de baas zelf, die altijd van alles op de hoogte is en er is ook geen personeelsverloop of dure backoffice.

Heeft u na één, bovendien zelf aangedragen, bezichtiging al het geluk een huis aan te kopen? Dan heeft u extra geluk en krijgt u een flinke korting op onze prijs, van € 1.060,- euro, in verhouding staande met het bespaarde werk.

En mocht u toch uw zoekopdracht willen stoppen? Dat kan op elk moment vóór dat wij een huis voor u aangekocht hebben. Dan brengen wij enkel opstartkosten van € 600,- in rekening.

Kijkt u enkel naar woningen van na 2005 en wilt u graag geld besparen door enkele zaken zelf te doen, dan staan wij hier voor open. Informeert u dan naar de voorwaarden. Dan maken wij een product op maat voor u.

Wilt u weten wat u bij Makelaar J-OOST precies krijgt?

Download details

FAQ

Waarom lijkt de prijs van aankoop voor een zelf aangedragen woning hoog?
Deze lijkt misschien hoog, maar bij een aankoop hoort een goede voorbereiding, die we in dit geval in minstens één dag gaan stoppen. Als u de woning zelf aanbrengt en u de aankoopmakelaar enkel nodig lijkt te hebben voor de onderhandeling, komt er toch meer bij kijken. Onderzoek zal nodig zijn zowel vóór het bod, als ná het bod. Ook zullen we uw financiën dubbelchecken om teleurstellingen te voorkomen. U krijgt dus alsnog een volledige service, echter zeer versneld en met spoed als dit nodig is. Het grootste verschil is het aantal bezichtigingen. Dit wordt dan ook in mindering gebracht in de prijs. Het kleine restverschil rekenen wij als spoedtoeslag.

Waarom biedt Makelaar J-OOST wel Zelfverkoop aan, maar geen Zelfaankoop?
Uiteindelijk is iedere makelaar in Amsterdam juridisch verantwoordelijk voor wat uw aankoop. Hierin gaat de jurisprudentie ver. Daar sluiten wij ook een verzekering voor af. Echter vinden wij zelf ook, dat wij u hiervoor willen beschermen. Daarom vinden wij Zelfaankoop onverantwoord. Dit kunt u best zelf doen. Maar onder onze naam, leert onze ervaring dat wij u op bepaalde gebieden begeleidt willen hebben, om u niet van een koude kermis thuis te laten komen. Zo ontstaan er achteraf bovendien ook geen onduidelijkheden. Uitzondering: Kijkt u enkel naar woningen van na 2005, informeert u dan naar de voorwaarden.

Heeft Makelaar J-OOST een wachtlijst?
Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Bij te veel klanten op één moment, hanteren wij een wachtlijst. Deze kan echter zeer plotseling weer weggewerkt zijn, dus probeer het vooral! Wij doen dit om niet te veel klanten tegelijk aan te nemen, waar de service onder zou kunnen leiden.

Oriënterend gesprek aanvragen?