Verkoop

De beste service, voor een hele goede prijs. Wij werken met een vaste prijs, all-in, zo heeft u duidelijkheid vooraf en houdt u uw makelaarskosten altijd laag en beheersbaar. Uw verkoopmakelaar in Amsterdam Oost.

All-in Service:€ 3.699,-

En uiteraard zitten hier de BTW en de opstart/promotiekosten al in!

Download details

Uw VBO verkoopmakelaar in Amsterdam Oost, Simpel en snel

Wij werken met een online omgeving (Web & App). Hier kunt u de status zien van alles wat wij ter voorbereiding nodig hebben om uw huis te verkopen en de documenten uploaden die wij daarvoor benodigd hebben.

Makkelijke online - Simpel & snel

Met onze lokale marktkennis van Amsterdam Oost zorgen wij voor een optimaal verkoopresultaat. Daarbij maken wij ook standaard gebruik van een styliste die de woning bekijkt en deze verkoopklaar maakt voor u. U bent dus op meerdere fronten in specialistische handen.

Waarom heeft Makelaar J-OOST de beste service?

 • Omdat we u duizenden euros besparen met onze specialistische marketkennis van Amsterdam Oost. Wij geloven in de noodzaak van marktfocus voor een optimale vraagprijs positionering.
 • Omdat wij dichtbij zijn in Amsterdam Oost, kunnen we altijd even langskomen als het nodig is.
 • Omdat wij u als verkoopmakelaar bij alles compleet ondersteunen en begeleiden, langskomen of videobellen wanneer nodig en de tijd nemen.
 • Omdat wij heel goed en makkelijk te bereiken zijn.
 • Omdat wij veel digitaal doen, maar zaken in persoon regelen, als wij of de klant dit belangrijk vinden/vindt.
 • Omdat u altijd inzicht heeft in hoe ver wij met de verkoop uw huis zijn. Niet nodig om langs kantoor te komen, wat we bovendien niet hebben, of een scanapparaat te hebben.  U upload en ondertekent uw documenten online. Snel & Simpel. (Foto)
 • Omdat J-OOST ongevraagd die extra stap zet voor u. U verliest geen mooi bod op uw huis, omdat het net 17 uur geweest is.

Waarom heeft Makelaar J-OOST een hele goede prijs?

 • De promotiekosten zitten bij ons al in de prijs!
 • Wij hoeven geen kantoorkosten te betalen, want die hebben wij niet.
 • Wij werken slimmer, niet harder.
 • U spreekt altijd direct met de baas zelf, die altijd van alles op de hoogte is en er is ook geen personeelsverloop of dure backoffice.

Wilt u weten wat u bij Makelaar J-OOST precies krijgt?

Download details

FAQ

Verkoopt Makelaar J-OOST alleen in Amsterdam Oost?
We sluiten de rest en omstreken van Amsterdam zeker niet uit. Zeker niet als wij het huis in het verleden aangekocht hebben en dus al veel over de woning weten. Echter hebben wij specialistische marktkennis voor verkoop in Amsterdam Oost.

Wat is het verschil precies tussen Zelfverkoop en reguliere Verkoop precies?
Hiervoor zouden wij u willen verwijzen naar de pagina van zelfverkoop.

Heeft Makelaar J-OOST een wachtlijst?
Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Bij te veel klanten op één moment, hanteren wij een wachtlijst. Die kan echter zeer plotseling weer weggewerkt zijn, dus probeer het vooral! Wij doen dit om niet te veel klanten tegelijk aan te nemen, waar de service onder zou kunnen leiden.

Oriënterend gesprek inclusief waardebepaling aanvragen?